4+1 apartment, ap. 3 in building no. 6/1, 2nd floor (second floor).

Surface:

163.48 m²

Property type:

4 (katër) dhoma, kuzhinë, 1 (një) tualet dhe ballkon.

Property composition:

Rruga “Skënderbej”.

Location:

Apartament për banim ose për zyrë / Residence or office

Apartment 4+1, ap. 3 in building no. 6/1, 2nd floor (second floor). Apartment 4+1, ap. 3 in building no. 6/1, 2nd floor (second floor). Apartment 4+1, ap. 3 in building no. 6/1, 2nd floor (second floor). Apartment 4+1, ap. 3 in building no. 6/1, 2nd floor (second floor). Apartment 4+1, ap. 3 in building no. 6/1, 2nd floor (second floor). Apartment 4+1, ap. 3 in building no. 6/1, 2nd floor (second floor). Apartment 4+1, ap. 3 in building no. 6/1, 2nd floor (second floor). Apartment 4+1, ap. 3 in building no. 6/1, 2nd floor (second floor). Apartment 4+1, ap. 3 in building no. 6/1, 2nd floor (second floor). Apartment 4+1, ap. 3 in building no. 6/1, 2nd floor (second floor).