Apartament 4+1, ap. 3 në pallatin nr. 6/1, kati i II-të (dytë).

Sipërfaqe:

163.48 m²

Tipi i Pronës:

Apartament për banim ose për zyrë

Përbërja e pronës:

4 (katër) dhoma, kuzhinë, 1 (një) tualet dhe ballkon.

Vendodhja e pronës:

Rruga “Skënderbej”.

Apartament 4+1, ap. 3 në pallatin nr. 6/1, kati i II-të (dytë).  Apartament 4+1, ap. 3 në pallatin nr. 6/1, kati i II-të (dytë). Apartament 4+1, ap. 3 në pallatin nr. 6/1, kati i II-të (dytë).  Apartament 4+1, ap. 3 në pallatin nr. 6/1, kati i II-të (dytë). Apartament 4+1, ap. 3 në pallatin nr. 6/1, kati i II-të (dytë).  Apartament 4+1, ap. 3 në pallatin nr. 6/1, kati i II-të (dytë). Apartament 4+1, ap. 3 në pallatin nr. 6/1, kati i II-të (dytë).  Apartament 4+1, ap. 3 në pallatin nr. 6/1, kati i II-të (dytë). Apartament 4+1, ap. 3 në pallatin nr. 6/1, kati i II-të (dytë).  Apartament 4+1, ap. 3 në pallatin nr. 6/1, kati i II-të (dytë).