Ambient në katin përdhe me sip. 108 m² në godinën nr. 8, shkalla nr. 3

Sipërfaqe:

108 m²

Tipi i Pronës:

Apartament për zyrë / Office

Përbërja e pronës:

Vendodhja e pronës:

Ambjent në katin përdhe në godinën nr.8, shkalla nr.3, Rruga "Skënderbej"

Ofrohet për qira një ambient për zyrë, me sipërfaqe 108 m², i ndodhur në katin përdhe të pallatit nr. 8/3, në rrugën “Skënderbej”, Tiranë.

Ёshtë me rëndësi të përmendim dhe zonën e qetë e të sigurt ku është e lokalizuar godina.